Dospel – Lider in ventilație

Dospel Ltd este unul dintre marii producători de dispozitive și sisteme de ventilație și aer condiționat, care oferă produse și servicii de înaltă calitate. Compania se adaptează constant la nevoile clienților. Prin urmare, se introduc multe soluții revoluționare ce cresc confortul utilizând produsele Dospel. Suntem conștienți de faptul că cele mai importante valori din viață sunt sănătatea și fericirea alături de cei dragi. Scopul nostru este de a asigura familiei tale calitatea vieții. Succesul nostru se măsoară în nivelul de satisfacție al clienților. Aveți încredere în noi. Trăiți în confort


Sortimentul Dospel Comfort

 • Prezentarea companiei Dospel

  Poziția de lider este întărită de faptul că societatea exporta produse deja în aproape 50 de țări din întreaga lume. În același timp își confirmă credibilitatea producătorului care oferă produse avansate tehnologic la cel mai bun preț de pe piață. Calitatea produselor DOSPEL Profesional a fost în mod repetat confirmata de mai multe certificate. Încă de la începutul activității sale, compania DOSPEL asigură servicii profesionale și corespunzătoare clienților săi. Compania a introdus Sistemul de Management al Calității ISO și dispune de toate certificatele necesare de calitate și siguranță. În plus, birourile de vânzare situate în întreaga țară facilitează accesul la produse, iar personalul nostru de consultanță este întotdeauna gata să vă ajute în alegerea produsului corespuzător.
 • Procesul de productie al conductelor de ventilatoare WK

  Ventilatoarele de tubulatură sunt destinate pentru montarea în conducte. Acestea sunt utilizate pentru transferarea și mărirea fluxului de aer în interiorul conductelor de ventilare.Putem distinge două tipuri de ventilatoare de tubulatură: centrifugale și axiale. Ventilatoarele de tubulatură sunt destinate pentru ventilarea spațiilor cu un nivel scăzut de praf, ele pot fii montate într-o poziție verticală sau orizontală în conductele de ventilație, astfel încât sunt folosite în diferite tipuri de ventilație mecanică.
 • Dospel este cunoscut pentru activitățile sale în sprijinirea tinerilor sportivi ambițioși. Ca și companie, ne străduim să motivăm sportivii noștrii cu toate resursele disponibile. Oferim recompense pentru câștigătorii nominalizați, la fel ca acum 20 de ani la Idzikowski și Czerny, unde caștigătorul cursei primea premii în bunuri sau servicii, așa că acum fiecare câștigător nominalizat al cursei este recompensat cu un cec în valoare de 1500 PLN. Sponsorii premiilor sunt:
  Arthauss – lider în Case Ecologice
  și Dospel – lider în Ventilație

  Cu ajutorul nostru si al suporterilor de încredere, noi credem ca echipa va ajunge pe cel mai înalt loc de pe podium, oferind un spectacol de neuitat pentru toți.
  2013-07-05

  Dospel sponsor la semi-finala Speedway World Team Cup

  Dospel, Leader în Ventilație, este sponsorul principal al clubului Speedway Ekstraliga CKM Wlókniarz, pentru al doilea sezon consecutiv. În acest sezon ne-am decis să sprijinim prestigiosul eveniment, semi-finala Speedway World Team Cup.
 • Suntem mulțumiți căci cu ajutorul și sprijinul nostru, oameni care până acum au fost anonimi, pot apărea în fața camerelor și își pot arăta capacitățile lor în întreaga Polonie, pășind pentru prima data pe o scena națională. Noi sperăm că prin sprijinul nostru oameni talentați vor fi descoperiți, oameni care se dedică cu pasiune, care de multe ori este singurul sens și scop al vieții lor, care nu ar fi avut oportunitatea de a se face cunoscuți și de a-și crea o carieră fără acest program. Suntem mulțumiți că putem susține tinerele talente nu numai pe pista de alergare, dar si pe scenă.
  2013-04-06

  Dospel – sponsor X-Factor

  Recent, Dospel a decis sa ajute persoanele care își doresc să-și îndeplinească visele lor și să înceapă o carieră în industria muzicală – am devenit sponsor al programului de renume mondial X-Factor.
 • Mercedes-Benz a fost întotdeauna asociat cu clasa, eleganța, confort și frumusețe. Este greu de imaginat un partener mai bun. Colaborarea cu Mercedes va progresa. Chiar acum avem în vedere extinderea parcului auto Dospel cu mai multe vehicule cu semnul stelei.
  2013-03-01

  Reînoirea parcului auto

  Cel mai recent model de vehicul comercial urban Mercedes Citan, a reînoit parcul auto Dospel, prin achiziționarea de 17 de autovehicule.
 • Detalii complete


Descarcare

Noul catalog Dospel

Ultima noastră versiune 1/2014 conține toate produsele Dospel
Pentru a obține informații despre produsele noastre și disponibilitatea acestora, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon:
+48 (34) 370-31-64
export@dospel.com


Parteneri Dospel

Ventilație cu recuperare de căldură

Din anul 2008 Dospel Ltd a început cooperarea cu Berlüf, producător German de unități de tratare a aerului. Produse de înaltă calitate și soluții neconvenționale a dus la semnarea unui contract cu Berlüf. Mai multe informații la:
www.berluf.com

Tehnologia Dospel Professional

Dospel Sp. z.o.o este unul dintre cei mai mari producători de echipamente și sisteme de ventilație si de aer condiționat. Dospel Professional, fiind o parte din Dospel Group, s-a specializat în fabricarea de ventilație industrială și sisteme de aer condiționat. O experiență de peste 30 de ani, ingineri calificați și cea mai bună calitate a produselor, fac ca Dospel Professional să fie un partener solid și de încredere. Poziția de lider de piață internă și de export pentru mai mult de 50 de țări din întreaga lume, dovedesc credibilitatea producătorului care ofera produse de calitate și tehnologie avansată la prețuri accesibile.
www.dospelprofessional.com